Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut] Gold Na 3 Dni

kis0ogura

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

[Tut] Gold na 3 dni. Zapewne Ci co to znają Możliwe że dadzą - a Ci co nie znają możliwe że + WOLE +

Ok Zaczynamy, Najpierw Robimy konto na PlaySpan I potwierdzamy Na E-Mailu, Następnie dostajemy 100 ptk Gratis za stworzenie konta, nic trudnego Teraz Logujemy się na Playspan tut1t.png Następnie Klikamy ultimate-points.pngUlitimatePoints I Jedziemy na sam dół I wpisujemy jak wcześniej kolega podał nam Nowy Kod na Darmowe 100 ptk : 1111-1111-xmastext-162516 tut2f.pngi Mamy Nasze 200 ptk Hura Hura Cieszymy się, Klikamy to co na obrazku, tut3.png Następnie na ikonke Gold na 3 dni klikamy Add to card, i Redem code,Nie lubię różowego ale nie miałem jakiego dać... Wbijamy na emaila schodzimy z krzesła skaczemu z radości że premka doszła.. =]

Opublikowano

Hehe może nie Każdy "Przyjacielu" bo widzę że na warrocku nie ma dużo ludzi premek, i dużo ludu pyta jak zrobić, I stego co się nie mylę Temat Powinien być w General Destruction Jeśli tak sry za pomyłkę

Opublikowano

Hehe może nie Każdy "Przyjacielu" bo widzę że na warrocku nie ma dużo ludzi premek, i dużo ludu pyta jak zrobić, I stego co się nie mylę Temat Powinien być w General Destruction Jeśli tak sry za pomyłkę

popieram a za tut + ;)

1313652013-U173186.png

Opublikowano

Niestety wy nabijecie tylko max 5 rejestracji bo i tak przez zmiane IP i tak poźniej nie nalicza

Ja mam program który kasuje ale nie będę wrzucał bo znów mi haker poleci z m60 ;/

­39566146920630933015.png

Opublikowano

Ci co są obcykani na PS na pewno to wiedzą ale dla nie których się przyda lecz pewnie będą tacy co nie będą wiedzieli o co chodzi ale + masz

upaodl131d2.png

Moje Cheaty :

No_Menu

http://www.mpcforum.pl/topic/624388-undetected-no-menu-jacello/

http://www.mpcforum.pl/topic/622343-undetected-no-menu/

D3D:

http://www.mpcforum.pl/topic/628413-undetected-d3d-jacello-v10/

http://www.mpcforum.pl/topic/629602-undetected-d3d-jacello-v11/page__pid__4526048#entry4526048

Opublikowano

Znałem to i limit to nie 5 a 6 ale próbowałem z którymś tam razem to wpisać to wyskoczyło że kod się skończył ...

Irytująca pomarańcza

Daj minusa to dam Ci plusa :)

Opublikowano

Nie wiem czy te darmowe 100 puntków dostaje się tylko w jakiś godzinach czy co bo teraz już po rejestracji nie dają nic więc brakuje 100pkt na premke :|

Opublikowano

+ też tego nie wiedziałem +++ :) 5****

Pomogłem? Daj + i 5*

Nic nie jest prawdziwe,wszystko jest dozwolone

xpr00g4mer112.gif

Opublikowano

Nie wiem czy te darmowe 100 puntków dostaje się tylko w jakiś godzinach czy co bo teraz już po rejestracji nie dają nic więc brakuje 100pkt na premke :|

Może już za dożowe razy się zarejestrowałeś, ja też tak mam że nie dostaje =]

Opublikowano

ej sory ze pytam ale jestem zielony w tym i tam nie ma premki an 3 dni tylko jest jakis gift to jest to ?

pr0lowek88.png
Opublikowano

Zajebiście koleś dzięki teraz będzie ostra jazda xDDmasz ++ i 5 :D

Poco mam robić jaką kolwiek sygne skoro itak mi ją możecie edytować ...

Opublikowano

mówiłem że źle bo jest taki 1111-1111-xmastext-162512 Chyba skończyły się premki bo nie da się kupićw ogóle.Taki komunikat wyskakuje There was a problem adding the item to your cart. Please try again later.

Chyba coś robią bo wyskakuje mi taka tapeta i pisze Upade in Progress please check back soon.

Niczego nie można kupić coś robią ze stronką.Czy ktoś ma jeszcze taki problem, że niczego nie da się kupić?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...